25 February 2012

birthday card 1

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
remyTENGOKremyDENGARremyHIDUremyTULIS

assalamualaikum...

bebal jugak nak boleh connect wifi UTM malam ni...nak kena maki hamun baru nak boleh...kalau macam ni tiap hari memang negatif pahala aku...adeyh...makanya, seperti yang dijanjikan, entry blog ni akan diselitkan dengan hasil jualan kad dan sebagainya menggunakan teknik quilling...gituh...

etcelli, design besday card ni dah lama aku buat, cuma baru ada masa nak masukkan dalam blog...usha2 lah ye...

a) pilihan customer 1



b) pilihan customer 2



size: 10cm x 10cm
background card: hitam
focus luar card: couple of teddy bear and small garden..
focus dalam card: lampu raya and hadiah..

etcelli, dah dua orang customer mintak design ni...nak bagi kat pasangan masing2...walaupun size kecik, tapi designnye agak crowded...pemilihan background card dan juga kaler bunga boleh dipilih sendiri oleh customer...cewah...harganya juga berpatutan...thanx to my beloved customer...! and yang paling takleh blah tu, one of my customer tak jadi bagi kat awek die sebab sayang nak bagi...katanya cute sangat card ni, so die nak simpan sendiri...adeyh...kelakar...=p kesimpulannya, diorang puas hati..itu yang paling menggembirakan..hehe...adios !

p/s: nantikan kemunculan birthday card 2

1 comment:

Pendekar Berdosa said...

guna kertas warna bese ke? or guna kertas yg khas untuk buat bnda ni?