22 February 2012

bertukar !

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
remyTENGOKremyDENGARremyHIDUremyTULIS

assalamualaikum...

aik, dah tukar kaler dah blog aku? tapi macam pink pulak kan? ke merah? aku nampak macam merah je...ahh lantaklah...

sebelum ni blog ni macam blog peribadi, tapi sejak dua menjak ni rasa macam nak beralih arah pulak...kepada blog bisnes...ecewah...it's all about arts and crafts...based on paper...giteww...buat masa sekarang, bisnes quilling melalui facebook agak memberangsangkan...ada jugak customer suruh masukkan dalam blog, tapi almaklum sajalah, masa tak mengizinkan..lagipon entah kenapa rasa macam dah malas nak berblogging...adeyh...

jadi, kepada sesiapa yang berminat untuk membuat tempahan, bolehlah melalui blog or facebook...hehe...disebabkan sekarang ni baru berjinak je, so takde lagilah nak kena isi form2 bagai kalau nak oder..just nego dalam facebook sudeyh..lagipon part time je kan...kena bahagi masa jugak dengan belajaq nih...final sem kan...sob3...

insyaALLAH, wedding guest book bakal dibuat...teruja nak buat untuk wedding member sendiri...itupon insyaALLAH kalau jadi tempahan ni... =) ouh ya, kalau nak usha my ART n Crafts, boleh klik sini ye...remyART..

okay, ni just beberapa hasil yang orang tempah dan sudah berjaya disiapkan...cekidout..!


oraitte, nak tengok yang lain2, boleh pergi kat link kat atas tu yep...tata... =)

p/s: sementara ada masa free, jangan dibazirkan ye dak...cewah...

4 comments:

IQ = Iez Qis said...

canteknyeeee~

nuurellajamuri said...

cantik :)

ShalleyaNna said...

cantek,,yang ni yang pernah masok wanita hari ini kan,,??

Remy said...

IQ , nuurellajamuri: thanx ye... =)

shalleyana: yg masuk WHI tu yg macam ni jugak...tapi bukan saye yg masuk la...orang lain...hehe