04 May 2011

kalau ye pon stress jawab exam, jgn sampai terKENTOT dlm dewan exam ye dak...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
remyTENGOKremyDENGARremyHIDUremyTULIS

dudududu...sekian lama aku tak hupdate belog rasa rindu bukan main lagi nak mengaktifkan jari jemariku yg lemah lembut beralun menekan papan kekunci komputer riba...ecewah, kemain nak taip fully malay kan, tanak campoq2 english..hakhtuih...rasa cam dah sebulan tak bukak belog yela exam stret 3 hari baq hang...ni pon curi2 hupdate gamak rasa dah tepu kepala hotak aku mengadap buku dan rumus...yezza, esok last day aku exam..yaribba...okay sebelom tu jom kita berpesta pantun sat naa...

niat hati bukan sengaja..
nak menyakat mengata mahupun menghina...
benda dah jadi depan mata...
apa salahnya aku share dengan hampa semua...

ecewah...

ikot suka hampa nak kata apa...
belog aku, aku punya suka la..
gossip pon gossip la nak wat macam mana...
asalkan dapat share lawak tak terhingga...

kemain baq hang...ada lagi...

sekali lagi aku nak kata...
bukan nak sebarkan propaganda..
tapi nak cerita la kat hampa semua..
benda yg buad aku gelak tak hengat donia...
ha ha ha..

macamni cerita sebenaqnya..
kentut memang perkara biasa...
tapi kalau timing tak kena masa...
mesti malu tak terhingga...

okay..dah nak masuk point dah..dah nak masuk point dah...hehe....okay camni la senang cerita...aku ada paper petang tadi....buat kat mesejid sultan ismail...hampa tao dak kat mana mesejid sultan ismail tuh? kalau budak UTM tak tao, meh nak lempang buang 2 3 das baru hampa tao kat mana mesejid tu kan...so, faham2 la kalau buat kat mesejid ni, diharapkan dapat keberkatan la kan...tapi yang slek nya buat exam kat mesejid ni, asa panas sikit sebab xdak air cond kot...pastu suasana sunyiiiiiiiiiii ja...(baca bagi panjang sunyi tu ye)...

so bila suasana sunyi ni baq hang, sekali hang selak kertas tuh kompom2 dengaq sampai hujung telinga...haaa, ni yang nak dijadikan cerita nih...tengah2 leka asyik khusyuk merembes fokus menjawab soalan yg tak berapa susah sangat tadi (seyes senang hampa pi la tanya sapa pon memang senang cuma nak salah kat careless je ececececece kemain), tiba2.....

poooooooooooooooooooooooooooooootttttt...!!!!!!!!!

mak aih...!!!! awat x kuat lagi hang semboq??? memang naya sapa yg duduk belakang mamat nih...(ups, tersebut mamat...maknanya laki2 yg kentut ye bukan pompuan...hehe) yang aku ni pulak, elok dengaq ja bunyi kentut yg sekuat guruh tadi terus toleh ke belakang...memang tak sengaja toleh, memang otomatik...bukan aku sorang yang tengok kiri kanan depan belakang, tapi budak2 yang duduk keliling aku pon sama seolah olah nak cari sapa yg terlepas kentut tadi...tiba2, ada sorang mamat ni dengan bangga dan yakinnya menuding jari dekat mamat yg duduk betol2 depan die...maybe die takot orang ingat die yang kentut, so die pon terus tunjuk mamat yang duduk depan die...hahahha...

lepas tu ape lagi, mamat yang kentut tadi mula2 nak cover cam xde benda yg terjadi...tapi disebabkan ramai yg usha die, muke die jadi merah padam dan die tunduk...hahahah memang sah la die yang kentut..damn...!!! alahai, kalau gamak nak kentut tapi xleh tahan, lepas la slow2 ye dak...takkan yg tu pon nak kena ajaq...senget la sikit pungkoq kalau nak kentut slow2 lepastu kemut la...lepas dah kemut, baru try lepaskan angin tu sikit demi sikit...ni kalau pungkoq dok rapat kat kerusi, lepastu main taram ja kentut memang la bunyi kuat ye dak...hahaha...

sumpah aku tahan gelak sampai terketaq ketaq badan aku time jawab exam tadi...buleh aku dok senyum sorang2 sepanjang jawab exam tadi...memang lawak baq hang...kalau hampa ada kat tempat aku memang hampa akan gelak jugak...memang muka cover malu tu toksah dok habaq la baq hang, merah menyala...eh laaa, kalau aku yang jadi macam tu, aku bangun tinggal kertas kat meja aku blah tak amik exam dah...hahaha...gua respek sama lu der sanggup meneruskan perjuangan walaupun malu gila hanjeng...hahhaa...

ecelli aku ada lukis kartun yg tak lawa nak menggambarkan keadaan tadi, tapi aku tertumpahkan air nescafe ais, so lukisan aku mengembang dah takleh nak share dekat hampa...takpa takpa...erm, aku ingat lagi ada org cerita kat aku pasal kentut nih...orang kata kalau kentut bunyi kuat tu maksudnya still VIRGIN..!!! ups...tak lobos lagi la kn...hahahha...eh laaa, awat yg lucah sangat malam ni tatau...dah3, aku nak study...babai...alamak, nak terkentut pulak...teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet...

p/s: muhong kalau hampa kata hampa tak pernah kentut slow2 kat khalayak ramai...tu pon nasib tak bunyi..kalau bunyi, tobat malu baq hang...haha...

3 comments:

IQ = Iez Qis said...

aishhhh~ ang nih~ standard la kentot lepas sket2...kalau x, mmg jdi kes di ats la~~

tapi aku lebih kepada bunyi perot! perot lapor bunyi cmne? haa....

Fiffy said...

Busuk tak? Ingt aku second year dulu ada budak depan aku kentut bunyi dengan baunya skali. Baru bukak paper dah la susah tension nak mati sekali nak tergelak aku. 5 minit aku tahan bau. Boleh pulak buat muka slamber lak tu wakakaka

Anonymous said...

ntah2 ko sdiri yg kentut......kesian bdak tu x bslh