14 August 2011

promosi kad raya yang owsem..! boleh berdiri tegak lagi...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
remyTENGOKremyDENGARremyHIDUremyTULIS

nak kad raya yang omel2 kiut miut alahai nak cubit2 rasa macam baby pokpokpok gomoi gomoi anyonyoh???

mahukan kelainan pada raya tahun ini dengan mengirim kad raya hand made yang sudah tentu hanya orang yang kreatif saja yang mampu buat, dan andaikata anda tidak kreatif anda hanya mampu beli sahaja dan pos kepada rakan anda mahupun boipren atau girlpren anda?

USAH RISAU...!!!
USAH RISAU...!!!
USAH RISAU...!!!
USAH RISAU...!!!
USAH RISAU...!!!

saya ada penyelesaiannya...

okay, intro macam gempak kebabooom kan...macam interesting pon ada kan...so, meh layan kad2 raya kat bawah ni..ini sampel sahaja tahu...kalau berminat alahai omel2nya kad raya ini, anda jangan risau, anda masih boleh dapatkannya..okay?





style bukan? cun bukan? gojes bukan? SEXY bukan kad nih? haa, kad ni bukan aku yang buat, aku sekadar nak promote perniagaan yang dilakukan oleh kawan aku saja...

kalau ada sapa2 yang nak order kad raya ni, boleh la jenguk2 fesbuk beliau ye...SEPET GABRA..yang specialnya kad ini, BUATAN TANGAN hokay....! hand made....gunting kertas satu satu, tempek guna gam satu satu...hamagad, memang ghenyah tahu...susah nak buat...harga sangatlah berpatutan...tak sampai 5 hengget aku rasa...jangan lepaskan peluang ini ya..!!!!

"TELL ME YOUR WISH, SKETCH THEIR SMILE"
We serve you card which come from your heart. Tell us your wish, we try to make it real on the card. For starting, we do HARI RAYA card. You also can figure up your idea/dream wish for the special person- promo price, Rm 4.50/card
"Aku cuma budak sepet y nk kembalikan feel card present di zaman teknologi canggih ni dgn cara aku ye hehe~~" SHEPEKMATA~_^>
okay, nice bukan? kalau anda nak usha lebih lanjut, sila kelik SINI...!

so, marilah sama2 kita memeriahkan lagi raya kita tahun ini dengan mengembalikan nostalgia lama dengan saling menghantar kad raya..baru syioq..!! ni asyik forward sms raya ja..takdak feel derrr....adoyai...ouh lagi satu, kelebihan kad ni adalah 90 degree punya kad...2D pulak tu...bila anda bukak, segala bentuk2 masjid bagai tu pon akan tegak sama...see?? see??? see??? nais bukan? sudah tergoda bukan? so, tunggu apa lagi, dapatkan sekarang...!!!!! bye..!

p/s: aku nak buat gak la..nak belajaq dengan sepet gabra ni..boleh aku hnataq kat org special...hahahaha...

4 comments:

AyuE SurihanyOt said...

post la kat aku satu..

mizz_aainaa said...

belanja lah satu.. ;)

NadiRah said...

nakk!!!! ^^

Anonymous said...

waaahh semart.. cane nk order??
Widelia trilobata