01 July 2010

~NeW bOrN~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
remyTENGOkremyDENGARremyHIDUremyTULIS~



assalamualaikum...
akhirnye, trCapai gak hasrat aku nak wat blog sndiri...mula2, malas gak nak buat...mcm nyusahkan je...tapi stelah disogok,diberi semangat oleh kawan2
aku, aku pon buat la blog nih...mnarik gk kn..huhu..ermm,,ape aku nk tulis eh...ase gugup lak...maklumla, first post...hehe...untuk first post nih, aku ase better aku story sket2 pasal diri aku kn...sape
la REMYsunbae yg sebenarnye...
dari A smpai la ke Z...
hehe...

A) name aku MUHAMMADrahimiBINyaakob...


B) umo aku baru 20 tahun...lagi bape bulan je agi nak boleh undi...ngeh3..
C) aku suke bulan 11...sbb hari yg ke-21 dlm bulan 11, aku
akan dpt hadiah...besday aku lerrr...hee..


D) umah aku kat kedah jelapang padi...ALOQ STAQ...
E) aku ade 7 siblings...sayang dorang..muahs..

F) anak yg ke-6..manja ke? ermm...
G) aku suke kaler ITAM dgan MERAH...suke2...
H) kalau aku tension, aku suke joging smbil dgar lagu kuat2...warrgghhh..!!


I) aku ase, aku agak sensitif...dlm ssetengah hal la beb..
J) aku suke sume prkara tntang RAMBUT...
K) klau buka youTUBE, msti tgok tutorial pasal rambut..hehe


L) suke kumpul product rambut
M) ubah style rambut pon suker gak...wow..bajet seyh..

~antara style yg penah aku
buat..ngee~

N) suke makan POPcorn, aisKRIM mcD, nasi ayam penyet, nasi goreng mak aku..
O) sayang sume kawan2 aku..




P) kalau aku suke seseorang tue, mmg habis laa...akanku buat ape je untuk orang tuh...yela, sayang sgt2 kn..hehe..LOVE U...

~i LoVe yOu, mIsH yOu, cArE bOuT yOu~

Q) kalau sebut pasal citer korea, memang aku layan...best,jiwang..

R) x suke dgar lagu rock kapak..x masyuk beb..
S) aku blaja kat UTM skudai..
T) chemicalENGINEERING> aku di masa
hadapan..wow..
U) aku suke bersembang...kalau bergossip, ermm...layan je la...hehe
V) kalau nmpak camera, ade je muke aku...bajet gile...ngeh3...


W) bab politik ni, x bape suke sangat...ntah, x minat kowt
X) kawen..?? target dlm umo 27 tahun...matang dah
kot time tuh..
Y) suke study smbil dgar MUSIC..yeah..

Z) AKU SAYANG KAMOOO...a person with the first letter "S"...
i LOve yOu..


so, ni je yang aku boleh bagi tao pasal aku...kalau nak tao ape2 lagik, tanye sendiri k...hehe...

7 comments:

Nadia Helena said...

sape s?

remySunbae said...

hehehe...s adalah.....tuuutttttt...ngeh3

sooela said...

S tu...s0oela..mwahahahahhahahha....nice j0b remy..pnuh kan lg bl0g ni ek..hehehe..

remySunbae said...

yep..s for sooela..hahahhaa...
thanx soo, 4 ur sapot..

Anonymous said...

http://remy-sunbae.blogspot.com/2010/07/new-born.html

bajet la nate...mungoks..

benci ko said...

gilo apo pondan...

remySunbae said...

hahaha...mengada la korang...ingat aku x kenal sape yg komen...hahahahaha...siot je..
=p