05 July 2010

~tAhNiAh...bErJaYa teRlUkA~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
remyTENGOKremyDENGARremyHIDUremyTULIS


....hallllllooooo....
aiseh, nak muntah ape lak kali nih..
xde idea babe sampai nk kena perah otak, kikis kulit, sagat kuku, cukur bulu, baru la adeidea nak tulis..kah3...ntah pape yang aku mengarot nih..biase la, otak tgah "bLuR" arinih...

antara sebab2 aku sengal n blur n sedih arini...(ade betul ade x)...ngeh3..

1) aku x makan sarapan pagi tadi..
2) bangun pagi je, ade masalah dtg bertubi-tubi..menghentam kepalaku..adeh..sakit..!!
3) smalam tido lambat gile...ntah ape yg aku buat pon aku x tahu...chat dgn org yg bermasalah..huh..!!
4) ade org bagi masalah kat aku harini...ups..yeke? huhu..
5) ade org merajuk n marah dgn aku arini..walhal aku dah mintak maaf tapi x tahu ape salah aku..hurmm...nasib3..
6) ade org tuduh aku bukan2 arini...sedangkan aku x buat pon benda 2..dah penat explain..
7) ade org BACE INBOX FB aku arini...tp xpe, aku x kisah..aku xde mesej bukan2 pon...huhu..tp maybe bile die bace, die akan tahu ape aku rase...hope so..
8) ade org pertikaikan kesetiaan aku...yg ni mmg masalah...plis laa...
9) ade org nk jatuhkan aku n nk musnahkan hubungan aku dgn org yg aku sayang...ape kes ni...hurmm...
10) aku menunggu mesej dari org yg x pasti...damn remy..


ni jer yg aku boleh coret...aku sgt frust...ya ALLAH, bantulah aku..amiin...

4 comments:

Mar-Diah said...

sbar sunblock =)

remySunbae said...

thanx mar...xde ape pon..saje2 je nih..huhu

Mimin said...

uishhh..remy nie emotional upenyer

remySunbae said...

mane ade...saje je la...huhu