02 November 2011

pesta cokelat...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
remyTENGOKremyDENGARremyHIDUremyTULIS

taknak cakap banyak, biar gambar mendifinisikan segalanya...gituh kemain...walhal malas nak menaip...


notes:
1) coklat ni sangat sedap !
2) aku habiskan separuh dalam masa beberapa saat sajor (oke tipu, aku tak kebuloq sangat)
3) esok last day pesta cokelat dekat DSI UTM...ada yang sangat comel, boleh beli bagi kat awek atau bagi je kat aku
4) nampak tak tajuk buku tu? study sambil makan cokelat sangat menggembirakan dan mengkhayalkan sampai satu muka surat pon ambil masa sampai setengah jam sebab feeling makan coklat yang sedap..
5) harga? tak mahal sangat.. semua tu sepuluh ringgit..tapi jangan risau, akan berpuas hati sebab sedap...
6) esok nak beli yang tulisan nama2 boleh bungkus bagi kat yang tersayang...aouch ! kbai..
aku nak ambil gambaq coklat yang comel2 tadi, tapi dihalang sebab takut aku curi design coklat dorang..ceyt ! kalau tak dah boleh tunjuk kat korang alahai somel kiut miut...cium kang !

p/s: patut berat tak turun2, makan coklat tak mau2...pffp...

2 comments:

IQ = Iez Qis said...

kalau rasa berat badan da naik, pass kat sini coklat2 tuh....=P

Ahmad Haziq Azlan said...

konon nak jaga privasi paten...
padahal diorang pon plagiat