02 August 2010

~sUnBaE cHuaHaEyO~






~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
remyTENGOKremyDENGARremyHIDUremyTULIS


"adik2, cepat beratur masuk grup..kite nak wat game dalam LDK nih..sape yg menang, ABG REMY bagi hadiah.." waah, sangat baik dan penyayang kan abang fesi ni... (bajet gile aku..hehe..skali skala ape salahnye kan..hehe..)

"lepas ni, ABG nak adik2 buat cheers yg paling kuat..kite lawan grup2 lain...1....2....3..."

~PANTENE.....!!! hair fall.... PANTENE....!!! hair fall....PANTENE...!!! hair fall...THERAPY...!! ~
ni lah cheers grup aku...korang bayangkanlah sendiri gaya junior2 aku buat cheers nih..sangat kelakar...siap ada gaya nak jatuh bangun semula lagi...sangat best la korang...sporting abes...huhu..


owh lupe, ujung minggu lepas aku diamanahkan utk jadi fesi utk adik2 junior aku...program nih under kelab PPKK (persatuan pelajar kejuruteraan kimia)..CHIPS nama program nih...tersangatlah best kem nih sampai terlupa sekejap segala masalah yg melanda...

banyak program yg kitorang buat utk adik2 nih..tp yg best, abg2 senior pon boleh join gak...aku drpd takut ketinggian, dah berani sekarang nih..cewah...kitorang main mcm2 game..best3..

1) flying fox
2) abselling
3) explorace
4) kayak
5) malam kebudayaan
6) redah paya yg sangat 'wangi'...yuks..~
7) burung hantu

gambo pon banyak kitorang ambik...biase la, aku kan suke menyemak kat depan camera...semacam la dengan anak buah aku grup PANTENE nih...suke ngat ambik
gambo..adoyai...

tapi yg penting, korang tersangatlah sporting n asa mcm sgt budak2 walaupun umur dah tua..cewah...sangat xleh lupakan pengalaman nih...dan yg paling best, waktu masuk dalam
paya...pergh, bau busuk macam #^%(*&^^%$#$!...tapi xpe, ABG REMY masuk jugak dgn adik2 nih..bagi semangat..cewah..mmg enjoy sangat menyanyi dalam hutan... :)

haa, mlm sebelum balik 2, kitorang buat burung hantu untuk adik2 ni...haha..time ni la nak tunjuk bakat lakonan jadi hantu..padan muka korang...ditakotkan sampai nangis2...best3...kejam kan ABG REMY nih...huahaaha...siap belakon kena histeria la and bla3...best giler...tapi lepas tu, takot nak gi tandas sorang2..yela, takot jumpa hantu betul...waaaaaaaaaaa....tanok3..

haa, ni la gambo2 yg sempat aku kutip kat juru foto kitorang...actualy banyak lagi tapi x larat nk upload..ngeh3...best kn..??

setakat ni dulu coretan kali nih...nantikan post seterusnya..maybe tajuk lain pulak...miss u olz..

5 comments:

remySunbae said...

sangat2 best kem nih...enjoy dgn adik2 junior, smpai lupa sekejap masalah...so, klu korg ade masalah, try utk sibukkan diri..insyaALLAH, akan berkurang sikit...:)

Mimin said...

bagus2..jngn pk sngt mslh2 tue..perambt jerk ngan penyapu..hehe

remySunbae said...

tao xpe..tp time 2 je masalah ilang...pas abes kem, masalah mai balik...adoyai...

Mimin said...

huhu..nk wat cne ek???
pk2 la kenngn yg best2...

remySunbae said...

insyaALLAH...jom pikir pkara yg best jom..