16 November 2010

.:: bEsDaY gIfT_TERBURAIdiTENGAHhighway ::.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
remyRENGOKremyDENGARremyHIDUremyTULIS


testing2...1 2 3...testing2...ehem2, nak nyanyi nih...harap2 sedap la ye sora sumbang aku nih...

english version

"hApPy BiRtHdAy To YoU...."
"hApPy BiRtHdAy To YoU...."
"hApPy BiRtHdAy To EjAt...."
"hApPy BiRtHdAy To YoU...."

malay version

"ALLAH sElaMaTkAn KaMoO..."
"ALLAH sElAmAtKaN kAmOo..."
"ALLAH sElAmAtKaN wAhAi EjAt yG mOnTeL..."
"ALLAH sElAmAtKaN kAmOo..."

korean version

"sAeNg-iL cHuGha HaMnIdA"
"sAeNg-iL cHuGhA HaMnIdA"
"sAeNg-iL cHuGhA EZADimnIdA"
"sAeNg-iL cHuGhA HaMnIdA......"
(aku x tao betol ke x nih...hehe)

yuhuuuu.....aku da lama actualy nk update blog aku pasal benda alah ni...pasal besday member aku...si ezzatul farhain nih...tanggal 8 november lalu...time 2 kan tengah exam...so, sorry la babe...x dapat nak wat surprise ala2 letop gebaboom...wish pon kat enset ja...tapi jangan risau....dadadididudu....ade surprise yg kitorg wat....okay, entry kali ni pon memang khas untuk hg kot...cayalah....

kalau ko nak tao jat, malam 2 besfren ko si mal mesej2 aku kat fesbuk...rancang banyak benda nak wat untuk hg...dah la esok 2 korang ade exam...sanggup nih, si mal abaikan study die, mesej aku semata2 nak wat kejutan ala2 bom meletop kat hg...giteeeww...punya lah rancang macam2 itu ini semua x jadi...clash dengan aktiviti masing...so, malam 2 perbincangan kami sia2 ja....sebab x dapat kata putus...aigooo...

aku pon dengan rasa serba salah, terus buat video khas untuk hg...dah la noob gile pasal IT nih...nak wat video cikai simple gila babeng 2 pon amik masa berjam jam sampai ke subuh...sumpah x tipu..sebab aku memang first time wat benda2 gini...ti korang klik la kat video kat bawah ni ye...tengok hasilnye..ecewah...



okay x video ni?? ala2 sweet gitewww kan...ahaks~~lalalaalala...kami ni kawan ja okay...no heart feeling k...xde nye nak kapel2...memang besfren ah...masalah pakat kongsi sama2...thanx ejat...actualy aku wat video ni sebab aku asa sangat bersalah sebab aku lambat wish kat die...lewat setengah jam...aku ingat kali ni aku nak jadi orang first yg wish besday kat die...tapi nak wat camna, ade hal la pulak..sampai aku terlupa nk wish tepat jam 12 tengah malam..aigooo...

okay, settle dah bab video nih...x puas hatu jugak, rancang skali lagi dengan kawan aku tadi mal, ya n samad...kali ni rancangan baek punya...kitorg nk wat kejutan kt kedai makan...alaaa, jgn la aspek kami nk baling2 telur, sumbat stokin dlm mulut, masukkan cili dlm baju n bla3 sume 2...2 zaman budak2...ecewah..walhal teringin gk nk wat kt hg jat...hahaha...so, lepas kitorag abes paper ari jumaat lepas, plan kitorang berjalan lancar babe..cayalah...

petang 2 si ya dengan mal n samad pegi beli kek dgn hadiah teddy bear kat kedai...pastu dorang gi letak kat restoran tungku impian area2 luaq utm nih...tahniah la samad, ko berjaya tipu jat yg ko balik umah..walhal ko x balik kn...sebab nk wat surprise kt die...terbaek ah ko...so, kitorang pon pas maghrib naik moto gi kedai makan 2...haa, ni pon 1 lakonan yg menjadi..aku berjaya buat jat marah n masam muka...yes...yela, nk wat surprise, mesti la wat teruk2 dulu kn..baru best babe...aku berebut tempat duduk dengan die, haha padan muka hg..duduk kat meja 2 sorang2 kami pi pindah meja lain...alolololo, masamnya muka dia..kah3...

lepas 2 aku buat2 nak terkencing kononnya nk pi tandas la kn...euuuw....x senonoh...okay, mood jat memang dah hancus dah,.,sebab die x dpat seat depan tv..die kena mengadap jalan..hahaha...so, selang beberapa minit, aku dengan samad keluar dari kedai 2 dengan kek secret recipe + seekor teddy bear yg sangat cumeylll...sambil menyanyi lagu besday plak 2...waaaaaaaaaaaa.....tebal gak la muka time 2..ramai org kn,...huh, peduli apa bantai je laa...hah, amik ko jat...terharu meleleh terus kat situ...wuuuuuu, ade orang nangis kt kedai makan...hahahaha...kitorang share sume bnda 2..skali dgn makan2...

tapi aku ade lg bnda nk bagi kat die nih...so, malam semalam, aku baru berkesempatan nk gi beli adiah 2...tapi apakan daya, rezeki tidak memihak kat aku...waaaaaaaaaaaaaaa....sadisnye...aku gi dengan moto beli adiah 2..letak dalam raga moto...otw nk gi makan, bawa moto kat highway selaju kilat, FUHHHHH....adiah aku tadi melayang jatuh kat jalan raya...PANGGGGG..!!!! ade kereta langgar adiah 2...pecah atas highway...berterabur abes...aku terkedu babe...nak berhenti kutip memang xleh la kn...tengah2 highway korang bayangkan...waaaaaaaaaaaaaa...xpa jat, t aku beli baru ye...bukan rezeki hg..nk wt camna...hurmmm....tapi aku x pikir sangt pasal bnda ni..mujur kereta yg langgar..kalau moto yg langgar kotak adiah 2,aku ase terbalik accident dah aku ase...

hurm...aku bosan ni actualy malam2 raya nih...waaaaaa...kawan2 balik la cepat...nak study pon xdak mood ni...bosan ngat...huhu...

.:: ejat, besday girl ::.

.:: en. samad ::.

.:: ya ::.

.:: mal ::.

p/s: besday aku da dekat dah ni...jeng3...

6 comments:

cookie_lala said...

alamak....remi...hg suka wat ak terharu wey...kali ni buzday ak besh sgt333...dpat gift,,ditemani,,,dirai,,dgn bff ak suma... hg,ya,mal,samad..thank u soooooo muchhh for being a good frenz....serius...i really3 appreciate it...my doa is always wif u guys...semoga persahabatan kita dibekati Allah slamanya...ak syg korg sgt3...
Ejat sukasygkamu jgk..hahaha =)

n u r u l f a r i h a said...

ecece...ejat ske syang kamoo..alalala...sweet nyeww anda...biler nk declare?? hahah...2 hadiah besday aku taon dpan ea..t ak tuntut..hahahaha

remySunbae said...

hahaha....ya siot je..nk declare mendenye...hahaha...

shahjiehan said...

wah2...hensem kawan aku sorg nih...kawan2 pnpm hg pm lawa2 noh..ehem...

remySunbae said...

hahaha....depa mmg lawa2 belaka...gatai hg noo..haha

zulhakim said...

Tungku Impian hidang ayam proses tak sembelih, supplier Cina kafir. Owner pun banyak sihir pelaris, najis berketul2 masuk dalam masakan