29 December 2010

~JERAWAT??? *$#% betol

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
remyTENGOKremyDENGARremyHIDUremyTULIS

update lagi..!!!! asyik update je kan...xpe, selagi ade mase yg terluang, ape salahnya...nanti da balik UTM, da xleh nak menghapdate kerap2 dah..almaklumlah, sem depan dah busy dengan PSM...tajuk da dapat dah...tapi haram 1 apa pon aku x godek2 lagi...dasar pemalas memang camni..orang kedah kata BALOQ LIAT...sama maksud dengan penyegan...pemalas la 2 kalau nak senang paham..

akan tetapi, malam ni aku dok godek2 cium benda lain pulak...oit, bersihkan pemikiran anda...jangan otak kuning malam2 nih..x baik...remy sunbae x penah ajar anak2 remy sunbae berpikiran kotor..ups okay, da mamai seketika...kembali ke topik asal plis..!!!

okay, akibat bosan yg teramat sangat, nak tengok tv pon cam xdak mood je, dengan hidung asyik berair je (okay, aku nak habaq yg aku nak demam, jangan buat2 x paham) aku pon godek2, selak2, punggah2 almari gambar dalam lappy aku nih...banyak gile almari dalam nih...siap berlaci bertingkat2..siap kena pakai tangga nak bukak laci paling atas..okay, merapu lagi...

n kalau korang nak tahu, aku terjumpa 1 gambo ni yg aku sendiri nak termuntah tengok...seyesly, da lama aku x tengok gambo tuh..sangat mengingatkan aku kpd zaman kejatuhan aku dulu...ohemji, homaigod x sanggup untuk aku tempuhi lagi alam itu...okay, korang nk tao x apekejadahnye gambar itu all about??? jeng3...

meh nak tunjuk...jangan terkedu terkesima terberak pulak bila dah tengok...
-
-
-
-
-.:: nah, hambik ko..!! ::.
-
-
-
-
-
J E R A W A A A A A T...!!!!!!
-
-
-
-
-
yep, ni memang dahi aku dulu..waktu ni aku dalam first year 2nd semester...memang katak puru la wa cakap sama lu beb...bayangkan, nak semayang pon susah..kalau nk sujud 2, kena slow2..pastu kena cari port yg sesuai untuk landing kpala nak sujud..yela, kalau salah landing t pecah lak "jerewy" itew...kang x pasai2 berdarah tikaq sejadah yg lawa bersinar tuh...pastu mula la nak menderma darah secara x sengaja...baik ati sungguh...meleleh sana sini...bernanah sana sini...homaigod, aku x sanggup dah..!!!

aku pon x ingat knapa tiba2 naik mendadak macam 2...tapi 2 la zaman aku paling teruk...tapi aku bukan nak kata kulit aku sekarang ni licin gila bak cermin depan kereta bapak kau...still ade gak kawah2 bulan purnama dengan parut2 yg lawa menghiasi kulit wajah aku nih...2 memang xleh nak wat apa dah...memang xkan hilang..tapi at least aku bersyukur sebab muka aku dah x macam dulu...kiranya sekarang ni, orang boleh cam la yg mana 1 kulit katak puru dengan kulit manusia...dush3..!!!

.:: da xde jerawat gedabak gedempol2 kan...tp still ade yg kecik2...adess..cilakak.. ::.

k la, aku nak cuci muka dengan AIR WUDUK nih..mudah2an licin berseri lagi kulit wajah aku...(okay, macam haram ja bila baca kan..haha)

p/s: dont judge a book by its cover;
dont judge a man by its pimples;
dont judge a girl by its breast..!!!


p/s: share la cmne nk bagi kulit bebas drpd jerawat jahanam nih..

2 comments:

Hasnida Sidek said...

eh weeeey kau guna apa sampai dah kurang jerewy? kihkih. share ar share ar.

remySunbae said...

macam2 aku guna...banyak sangat wey...kejap itu kejap ini...