27 December 2010

~perempuanRAMBUTpanjangLEBIH s e x s a y ?~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
remyTENGOKremyDENGARremyHIDUremyTULIS

hai 'ulat belog' sekalian...
arini remy sunbae update lagi hincik belog yg comel2 nih...bosan kot x tao nak wat ape...lagipon, pagi tadi family abang aku da pulang ke johor...ala, abang aku yg anak die, muhammad (klik utk pengetahuan lebih jitu) hilang kat shoping complex arituh...so, da sunyi sikit la umah nih...tu yg boleh nak manja2 dgn hincik belog aku nih...cewah...tapi sedih la pulak, x dapat main2 dgn anak sedara aku yg riuh rendah nakal2 omel2 nih...

okay, lupakan pasal muhammad omel2 tuh...(omel2 ni aku ciplak dari hasnida punya word..maksud die comel2..hehe..) kite fokus pasal benda lain pulak...pasal benda yg melekat kat kepala aku nih...apasal la lambat sangat nak panjang nih...laa, korang x paham lagi ke bnda ape... R A M B U T aku laa...waaaaaaaaa, nyesalnye aku botakkan ari tuh...adoyai..dush3...

sumpah aku rindu rambut aku yg panjang dolu2...x kisah la org nak kata aku pakai wig ke, ape ke, janji aku suka...hua3...yela, rambut 2 la mahkota kita...tapi x bermaksud si gadis kena free hair...x baik tao...bek hampa suma pakai tudung...kan comel gadis bertudung nih...seyesly, aku suka tengok pompuan pakai shawl...n x suke tengok pompuan pakai tudung malas tuh..tudung ape ntah, ekin ke ape...nmpak cam malas jep..kalau pakai lilit2 tu, cam cair je bile tengok...

" omaigod, ohemji, jelitanya gadis itu...aumm..aumm..."
kalau aku da kawin nanti kan, aku nak suro bini aku simpan rambut panjang2...tapi jgn la serugum cam kak ponti yg dok dukung batu nisan tiap2 malam jumaat tuh...yg 2 nak watpe...x taste langsung...wuuuwuuuwuuu...alah, taste kite kan x same...tapi aku, memang suke pompuan berambut panjang...cewah...so, sape yg nak tekel aku, simpan rambut panjang2 ea...hahahaha...bagi aku, pompuan rambut pnjang ni sexsay...wow...ups..!!!

.:: ni rapunzel ke ape nih...kek kak ponti??? haha ::.

.:: okay, ni rambut ke ape nih??? mampos kalau rambut terungkai waktu berak..mesti masuk dlm lubang tahik..euuwwww...wekk ::.


aku suke pompuan rambut panjang sebab aku boleh main dengan rambut die sebelom tido...boleh dandan macam2..depan aku, mesti la nmpak canteq kan...cewah...tapi kalau nk keluaq 2, wajib bertudung okay...hehehe...pastu, kalau nak gado2, boleh tarik rambut die n ugut nak cukur kpale...haha...lawakje..x sekejam 2 kot aku nih...haish aku nih, calon pon xde lagi tapi dah demand mcm2 kn...ceyt....!!!k la, aku nak gi beli baju skolah adik aku nih....sambil2 2, boleh gi ushar awex...hahaha...

"jagalah matamu wahai remy sunbae...kerna sesungguhnya kalau ushar awex, boleh merabunkan mata anda dan kena pakai spec"

.:: sumpah buruk aku pakai tudung..haha ::.


haha, aku ase hincik YAAKOB ade sorang je anak dara...ni apasal ada smpai 3 nih?? haha,,,okay, ni kitorang saja main2...bosan2, cmni la jadinya kami adik beradik...aku, adik aku, and kakak aku yg sgt best..!!! love u sis..!!!
k la, da nk gerak nih...papai...adios...!!!

p/s: aku penah dengar sape ntah cakap, perempuan berambut panjang boleh tingkatkan keghairahan si suami ketika bersama...x tao betoi ke x...try la..mlm pertama rambut panjang, malam kedua cukur kepala lak...ade perbezaan x??? selamat mencuba..haha...

4 comments:

Hasnida Sidek said...

APA NI PAKAI TUDUNG MUKA LAGI LAWA DARI KITE. DOWN AH CEMNIIIII.

remySunbae said...

hahaha...mengong...aku geli kot tengok muka aku pakai tudung...hahahaha...

naim marinin said...

jgn la bertukar jd mami wahai mamu...hahhha

remySunbae said...

hahaha....sengal...mamu tetap mamu...xkan bertukar jadi mami...euuuwww....ni saje2 je lah..hoho