30 December 2010

~mana aci asyik goal keeper je dapat pujian~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
remyTENGOKremyDENGARremyHIDUremyTULIS

cemuih haih bila bukak fesbuk ja, x habis2 status pasai bola sepak...masalahnya benda yg sama je pon...tapi memang x dinafikan perlawanan bola sepak semalam agak best..aku yg x minat bola sepak ni pon boleh TERTENGOK match semalam...kire hebat la wa cakap sama lu beb...

actualy aku x terlintas langsung nak buat entry pasai bola sepak ni...seyesly, aku x berminat nak tulis pasal bola sepak...kalau pasal benda lain 2 maybe aku minat la kot...okay, dah bab2 melalut nih...kembali ke pangkal jalan yep...

okay, aku memang x berapa berkenan la kan, kenapa semua orang asyik nak puji goal keeper kita ja?? mana aci macam 2...see??? aku yg bukan pemain bola sepak team malaysia pon ase hangin je pasal benda nih...kalau aku jadi salah sorang ahli team bola sepak malaysia kan, aku akan cakap camni...

"HOI, AKU PON MAIN JUGAK DALAM TEAM NI...AKU PON SEPAK BOLA MELAYANG TINGGI JUGAK..AKU PON PERNAH MASUKKAN GOL JUGAK, APAHAL KORANG XNK PUJI AKU HA??? APASAL KORANG AXYIK PUJI DIA JA? AKU PON HENSEM JUGAK, RAMBUT PACAK2 JUGAK KOT..."


haa see?? aku pon n ak emo gak kan...xde la, kita fikir la jugak perasaan pemain lain...kite kena ingat, tanpa pemain2 lain, kite xkan menang tao...so, amik la sama ati dan perasaan diorang...aku berani gigit kuku la beb, mesti ada dikalangan dorang yg termakan hati dengan kes ni...yela, dorang pon menyumbang jugak..tapi nama dorang x disebut pon...kan3...

so, fikir2 la...takot nanti ada yg makan dalam n boikot xnak main sungguh2 baru padan muka...n kena beringat jugak, kemenangan 2 kadang2 merupakan 1 ujian drpd ALLAH swt..nak tengok reaksi kita, samada kita bersyukur ataupun riak dgn kejayaan kita..apepon, kembalilah kita padaNYA...cewah, jadi ustaz kejap ye...jangan marah ye...bagi nasihat sikit saje ye...

haha, nak tengok betapa seriusnya aku, sampai aku post status kat fesbuk pasal benda alah ni..semangat x semangat x???























.:: ni baru bape minit je aku post tadi, da ramai yg loike ::.

so, fikir2kanlah....kalau nak puji, baik puji 1 team...kan bagus...akhir kata dari aku si kaki bangku, aku pon nak main bola jugak la, boleh femes cepat sikit...haha, nmpak sangat gila femes...ceyt..!!

p/s: agak2, kalau kita kalah bola semalam, kita akan jadi cam orang indon x? bising sana bising sini??? fikir2kan..

5 comments:

peminat bola... said...

BORING...

Miss Yop.. said...

match semalam xberapa best la lau dibandingkan time lawan kat KL...

mungkun si khairul tue da aura tue yg ramai notice him berbanding player laen...

Hasnida Sidek said...

hehhhh apa nak kesah. yg penting bonus masing-masing dapat masyuuuk.

shahjiehan said...

jeles ar tuh~

hans said...

dah dia main baguih
hahahaha
tu orang puji tu

selamat tahun baru
moga tahun ini lebih baik dari tahun lepas

P/S : Lepak Dengan Kawan - Kawanku Sempena Tahun Baru