11 July 2011

my new header...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
remyTENGOKremyDENGARremyHIDUremyTULIS

okay, harini taknak melalut panjang2, nak terus straight to the point...gituh, ayat intro tak boleh blah, salam tak bagi tanya khabar pon tak...sumpah kecik hati pembaca2 nanti...ecewah...hai assalamualaikum.... =)

ce tengok tajuk entry nih, ce tengok...aku sangat suka bila header baru belog aku dah siap...thanx sekali lagi to NADIA IBRAHIM...saaaaayang kau tahu...! eh, kalau korang still tak kenal NADIA IBRAHIM nih, aku tak tahu lah...aku rasa dah banyak kali aku mention nama beliau dalam belog aku...dah banyak entry dalam belog ni ada nama beliau...so, rekaan serta gubahan hiasan dalaman belog aku nih adalah 100%  hasil sentuhan tangan dan jari jemari yang lembut licin beliau lah...memang aku tak campur...

header sebelum ni pon beliau yang buat jugak...2 2 cantik menarik  tertarik kau memang de bom...

header satu ketika dulu yang aku buat can tahik...


header satu ketika dulu yang NADIA IBRAHIM buat yang cam gojes...


header sekarang yang NADIA IBRAHIM buat yang owsem...


bagi aku, ianya cantik...anda?

sangat puas hati, tahu..hehe...tapi aku nak mintak die touch up sikit letak trade mark aku macam header sebelum nih...

TENGOK
DENGAR
HIDU
TULIS

wah, macam nak bergossip ja trade mark aku kan...layaannnz...!

p/s: actually aku x suka hijau, tapi bila tengok rumput karpet menghijau nih, macam suka pulak...ape pon, merah tetap di hati...hehe..

3 comments:

AL AZRUL said...

perghhh stylo arr geng....
matching dgn background.....
cntik giler arhh design blog...
-JELES wei- hahaha
tringin nk ada header jgk, blog aku tk de header,..haha....
klu la ada design blog cntik mcm ni...

iela_fadila alias said...

wah..untungla ada org baik hati tolong buatkan..eheh

syaimz said...

HIDUUUU...bau dia macam ayam goreng. boleh makan? haha