13 July 2011

besday belog aku dah terlepas...!!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
remyTENGOKremyDENGARremyHIDUremyTULIS


amaran: sebelum baca, sila playkan lagu kat atas nih...haha...

sanghael chukha hammida....happy besday to you....my lovely blog, miss blog yang seksi...!

omaigod, seriusly aku terlupa nak celebrate besday miss blog aku nih...dah terlepas tahu? patut la die asyik merajuk kebelakangan nih...nk upload gambar pon kena paksa2, lambat ja...kalau time tak merajuk dulu, sekali tekan dah upload tak payah tunggu lama2...(eh, ade kaitan ke?) i'm so sorry darling...jangan merajuk2 lagi tao...muchuk2...baidewei, 1 July haritu genaplah setahun aku bergelar blogger...

HAPPY BELATED BESDAY MISS BLOG...SAYANG KAMU, TAHU...

waktu awal2 dulu, aku jarang sangat update belog...boleh dikatakan seminggu sekali pon susah...yela, waktu usia muda remaja, dengan esaimen yang berlungguk, mane ade mase sangat nak update belog kan...then, kalau update mesti entry yang terlampau personal...macam diari gituh...luahan perasaan bagai...yela, kalau dulu aku create blog ni, khas untuk orang tersayang...kononnya nak wat romantik buat entry yang jiwang2 kononnya nak bagitahu donia yang aku sangat cinta kat die...wow, rasa geli kan? macam gedik pon ade kan...hakh tuih...itu dulu okay...

ada lagi entry lama2 yang berunsur jiwang kalau korang nak baca...aku saja taknak delete...haha...tapi bila baca balik memang kelakar dowh..macam budak2...tapi sekarang, lepas dah takde pape lagi, rasa sayang tu dah berkurang, aku tukar nama belog aku...kalau dulu nama blog aku,

REMYSUKASAYANGKAMOO, but now dah jadi oficial sikit, just REMYSUNBAE je...

aku saja ubah nama belog aku, sebab dah tak guna kalau aku kekalkan nama dulu kan...alah, kite mesti mulakan hidup baru, tak gituh? haha...baidewei, kalau bukan sebab centa yang dulu, aku mungkin tak jadi blogger...kan aku cakap tadi, aku create belog ni sebab nak buktikan yang aku sangat sayang die kan, dats why i become a blogger...hahaha, macam geli geleman aku rasa...kepada pembaca tegar belog aku, mesti ada yang perasan entry2 aku macam meroyan satu ketika dulu...i'm so sorry sebab time tu macam2 berlaku...time tu aku rasa macam dekat belog lah tempat aku nak luahkan perasaan sedih keciwa bagai...cam kimak kan...haha...insyaALLAH aku akan try untuk tidak masukkan hal peribadi dalam entry aku...kalau sikit2 oke la kan...tapi kalau bab putus cinta tu, insyaALLAH dah xkan terjadi lagi...hehe... =p

so, sempena besday belog aku yang ke setahun nih, aku nak ucapkan berbanyak banyak terima kasih kepada follower2 aku samada yang just klik follow pastu tak pernah jenguk ataupun yang tak follow secara official tapi selalu jenguk blog aku...komen yang membina sangat aku perlukan untuk memajukan lagi belog aku...gituh...

tak dilupakan jugak kepada rakan2 blogger yang banyak membantu aku selama aku berkecimpung dalam dunia blog nih sma ada secara langsung ataupun tidak terutama sekali pada...


kerana banyak memberi tunjuk ajar time aku mula2 berkecimpung dulu...aku ingat lagi qistina dan nuown yang banyak ajar aku cara2 nak create blog...thanx a lot gurls...dan tak dilupakan jugak kepada my lovely gurl (kawan oke)...


yang sangat cantik dan gojes, yang sangat banyak bantu aku dalam selok belok menghias belog aku...tanpa beliau, belog aku still berada dalam kegelapan macam dulu...semak, terabur, berat dan HUDUH...haha...dan thanx jugak to nadia kerana jadi FIRST FOLLOWER aku...aku ingat semua tu...hehe...i love u gurl...! blushing...dan sorry kepada sape2 yang aku tak mention nama sebab banyak sangat kalau nak taip...nanti penuh dengan nama korang ja..haha...

so, setakat ini, walaupun jumlah follower aku tak sebanyak bintang di langit, itu bukan ukuran...aku tak kisah pon kalau follower sikit, asalkan hobby serta kepuasan blogging itu dapat diluahkan...apepon, aku sangat suka menaip, dan aku suka membaca blog kawan2 aku terutama sekali blog senior aku...


sebab sangat kelakar...walaupun agak lucah, tapi still best...hahaha...cayalah ahkak gojes...i adore u...

so, akhir kata, thanx sekali lagi and semoga semangat aku berblog semakin kuat dan tak terkubur macam tu saja...sebarang komen atau cadangan, boleh kemukakan kat aku sama ada di fesbuk mahupun di ruangan chat blog...insyaALLAH aku akan perbaiki belog aku...thanx to all and HAPPY BELATED BESDAY TO MY BLOG...!!!

p/s: nak usha link entry first aku, klik sini...macam kelakar lak dengan warna warni...sangat childish..haha...
p/s: nak jamu kek secret recipe kat blog, die takde mulut lak...aku lah yang makan...haha...muah3..!

4 comments:

shahjiehan said...

Kereta Ferrari Paling Kecil Di dunia.



tahniah bro.. keep it up... ... kene slalu komen kat blogger2 top... senang rangking alexa naik.... kat blog aku ade cite sal alexa...g la usha2...

shahjiehan said...

Kereta Ferrari Paling Kecil Di dunia.



tahniah bro.. keep it up... ... kene slalu komen kat blogger2 top... senang rangking alexa naik.... kat blog aku ade cite sal alexa...g la usha2...

AyuE SurihanyOt said...

Woi woi salah eja nama tu..patutnya AYUE SURIHANYOT... lagi satu apasal nama aku hang letak kecik sgt??badan aku besar tahu??

haha..btw tahniah dah jd blogger tegar..rajin betoi update blog kn skrg..aku dah malas dah nk update...haha

thanks backlink aku..teheeee :D

iela_fadila alias said...

ak pnya blog 21 july t..hehe
xsabar ! da setaun upanya..
hepy bufday kat ang pnya blog !
p makan gmbar kek kat blog ak,ngeh2