14 April 2011

aku dah nak grad rupanya (n_n)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
remyTENGOKremyDENGARremyHIDUremyTULIS


guys, kan aku da kate, once da abis je process control punye case study, akan ku hupdate belog aku tiap2 hari kn...tapi aku cam da malas la pulak an nak share2 kat fesbuk ke hape...cam malu lak bile share kt fb seolah2 menagih sume org kat donia ni supaya bace entry kite an..hak3...ups,,,jangan marah ye kawan2 kot2 ade yg terase...alaaaa, aku pon wat gk dulu...asal ade entry baru je, mesti nak share kat fb...tapi skrg cam da segan jep...nak jadi silent blogger sudeyh....hehehehhe...=p
bukan ape, aku wat belog ni ecelli bukan nak harap org bace ngat pon, just suke2 yela kdg2 ase nak luah perasaan ke hape ke...2 dulu2 la...time x brape nak matang kn...tp skrg da matang kot...tp peduli ape aku, bak kate belogger belogger tegar,

"aku punye belog, aku punye suke ah kan"..damn...hahaha...

tapi x dinafikan la beb, kalau aku la kan, klu tensen ke hape ke, melalui penulisan la buleh nk lepaskan segala2nya..ye dak? korang try la..mesti ase puas...seyesly..!!!

okay, kmbali pada topik asal ye, aku nak habaq kat hampa semua yang...

"SEM NI DAH ABIS BELAJAQQQQQQQ...!!!!! N SEM DEPAN AKU DA MASUK FINAL YEAR N BAKAL GRAD AS CHEMICAL ENGINEER YG AKU SENDIRI ASE LAYAKKAH AKU??..haha"

apepon, hidup kena teruskan ye dak...tapi mulai sem depan aku akan gerak sendiri...section belajar pon dah x same dengan kawan2 aku...yes i admit, ape yg berlaku sangat ade hikmahnye...kalau kite sentiase pikir negatif, memang akan negatif...memang la sedih kan klu tibe2 sekelip mata nikmat persahabatan 2 hilang...ye dak...tapi apepon, hidup mesti diteruskan...aku still ade bestfren aku even budak kos lain...guys...!!

ezzatul farhain n muhammad syazwan razak

i love both of u dear...

thanx 4 supporting me ol da time my dearest fren...betol cakap korg...

"aku boleh hidup walau dengan kakiku sendiri..."

dan ape yg terjadi ni sangat mematangkan aku...cume 1 je yg aku nak ingatkan...kepada pembaca2 sekalian, korang kena beringat, suatu hari nanti kebenaran pasti akan muncul jua...cume cepat atau lambat sedar atau tidak je hokay...yg penting bersabar...kite berdiam diri x semestinye kita kalah ye dak...sabar itu lah yg berjaya buat kite menang dlm setiap pertengkaran...chill...

kepada kawan2 aku, thanx banyak2 kerna pernah jadi kawan aku selama 3 tahun ni...aku xkn pernah lupa jasa baik korang kat aku selama ni...maybe ape yg terjadi antara aku dan kalian ade hikmahnye...maybe aku x cukup baik bagi kalian...or maybe aku akan jumpe kawan yg lebih baik dari kalian...pape pon, korang terbaik lah sbb berjaya buat aku cmni kn...tp sorry la, aku dah matang...aku xkan burukkan kawan aku sepertimana aku dah kena...love u ols...

btw, dalam situasi cmni, kite leh kena sape kawan sape lawan... =))

p/s: sem depan aku jadi org baru...akan jadi lebih matang....=))

3 comments:

Anyyss Shuhaimi said...

wah...bakal ku hadapi apa yg telah dilalui senior2 ku... :p

~~NuR nAzLiNa sAiMoN~~ said...

Ko mcm de problem je remy oit. Pe cer ni. Ce cite ce cite.. Lama da tak gosip dgn ko ngan sarep ngan izad.. hehe..

remySunbae said...

anyss: yeke...try 2 chill ye...

lina: biase la...kdg2 ade yg x puas hati n buat crita fitnah bagai...=)