23 April 2011

eh laa...annoying sungguh..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
remyTENGOKremyDENGARremyHIDUremyTULIS

eh laaa...annoying tao dak annoying? serabut pala hotak tao dak? masalah sungguh la kalau pompuan yg kurang kasih sayang nih...naik lemak naik menyampah naik kusut pala hotak naik seram naik apa lagi...naik minyak..segala galanya la x suka...haish...rimas laaa...eh laaa, x malu ka dok post2 lagu tu?

home facebook aku dok penuh dengan luahan perasaan gersang gundah gulana dia ja semenjak dia add aku...dgn mamat mana dia gersang aku pon x tao...eh laaa, seghabut weih..!! buleh dok post pelik2...aku ingat nak print screen ja post2 minah 2 tapi x sampai hati lak an...kalau status sehari sekali aku x kisah...ni every single minit kot...ulang suara, setiap minit doa post...setiap minit dia post...dah tu, setiap post die x pernah pulak org komen aku tengok...sumpah kesian...golongan kurang kasih sayang rupanya...damn..!!

aku salin balik la ye post2 BELIAU yg annoying tuh...

1) bowrink arrr malam nieee....jam la webcam dgn kitewww....jom la jom la...
okay, aku lempang laju2 minah gersang...

2) alaaa, mane sume owang nieeee...xdew kew yg nak web cam dengan kiteww...
kimak la haih, da xde org komen bg respon status 1st ko, ko post yg number 2 lak...damn

3) shape shape yg aseww bowink jom la webcam dgn kitew...kitew x nantok agi nieee...da x tau nak wat ape lg niee...
okay sumpah ko gersang gile...da berair gamaknye...damn..!

4) ermmm, tido la gini...nyte..
yg part ni mmg aku nk gelak, kesian dowh keciwa smpai nak masuk tido...hahhaha

5) eh, da pukul 5 pagi leeewww...knapew kitew x nantok lg niee?? ade sape2 nak teman kitew x?
eh laaa, lempang kang...

6) cry cry cry cry...sapew2 lapkan air mate kitew...
pulak dah...aku kesian la, die gigih post bnyak2 tp xde org komen...bengap pi post status pukoi 4,5 pagi mmg laa...aishh...

yg ni paling xleh blah..
7) rindu kat kitew x? kalau rindu like la status kiteww ni...
damn, sekor habuk pon x like..hahahah..sumpah klakar...alahai kesian la pompuan ni...(T__T)

kalau ikotkan ade bnyak lg yg minah ni post...aku pon x tao ape die wat kt depan lappy selain dr post status yg x pernah ade org nak komen...xkan dok hadap lappy ja 24 jam derr...tapi aku pernah gk komen kt status die...aku kate..

"eh laaa, brape bnyak nak post dlm 1 hari? x letih ke?" haha jahat x aku?

die reply

"ikot sukew kitew la kitew punye wall"...nah hamik sebijik...

n lepas 2 aku terus hide sume post2 die...serabut otak weih...masalahnya budak ni melayu...alahai, kalau ya pon kurang kasih sayang, x payah la sampai teruk camtu ye dak...kesian la haih...tolong laaa, kalau rasa diri 2 x hawt macam mana hawt nya aku Hanis Zalikha ke, Fatin Liyana ke, Maria Elena ke, x payah la dok post macam2 yg mmg perlukan org untuk komen..kalau x, malu oiii...mmg la hak ko nak post, tapi masalahnya keluaq kat home aku...yela aku pon post segala serbi gk an, tapi xdak la smpai setiap minit...kiranya kalau ko refresh fesbuk ko, makanya status die je la yg dok berderet sakan kt home korg...x ke ase serabut plus naya plus nak lempang laju2? damn..! wuwuwuwuw garang nampak..haha..

xde, ecelli ase jijik bile merayu nak webcam la itu ini macam desperate n gatai fuki dah aku ase...smoga ko dapat kasih sayang yg mncukupi la ye..hehehe...dah3, nak emo lak malam2 ni..lempang..!!!

::: kesian minah ni kurang kasih sayang, keseorangan :::

p/s: aku pi jj tadi n ade org 2 offer minum kacip fatimah..aku pon try lalu aku ase aku cepat tacing mlm ni..adakah sbb perubahan hormon?damn punya nyonya..haha...sengall..!

8 comments:

Anonymous said...

sb kacip fatimah 2... lpas ni ko akan ad tetek.. bontot akn jd besar.. lps 2 ko plak yg jd gersang nk webcam2...hahhahahha... ak bg masa ko selama smgu je untuk kekal sbg lelaki tulen berkulit jitam..hahaha

naim marinin.

lian said...

eeeee, xsuke org post gne hruf "w" byk sgt... dri cre die tulis mmg mcm gersang pun, rsenye cm budak xcukup umur je...hehehe

klu swoh org komen or like okay la lagi... tp tak, siap mntak webcam lg... mak oiii,hahaha

Anonymous said...

abis ah ko remy...hak3...adik sdare ak pon dok gne "ewwww"..nk je ak tulih, "x ssh ke tulih pepnjg nih?? p repot mak hang bru tau"...

bwk2 lah btenang....hahaha...

adi~

aLya maNip said...

ayookk..da cam perosak bahasa pon de gak...duk tulis kitew-kitew gitewww..hahaha

IQ = Iez Qis said...

siyes gersang minah nih..haha!! asal xremove trus? weee...IQ lgi jht!!

sape sruh mnum kcip ftimah? mmg gadis la anda

atiqah said...

HAHA !! bukan aku!! hehehhehe

shahjiehan said...

tu diaa.... syabas... nmpak kelainan blog anda...

jom baca dan komen Family Day Pantai Pasir Tengkorak 2011. | ! !shahjiehan [dot] com ! !

Anonymous said...

ade lak org y gini~ jd ko la curah kn dia kasih syg kt dia~

Widelia trilobata _^>