25 April 2011

rozita che wan melawat PSZ UTM...eh ke KUDA yg datang?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
remyTENGOKremyDENGARremyHIDUremyTULIS

fuhh, pantang nampak benda pelik sikit, nak amik pot..pantang dengaq gossip panas ponn nak amik pot...haa, dah nama pon pemerhati...sesuai la dengan trade mark belog ni, TENGOK, DENGAR, HIDU, TULIS...so wat kalau nak gossip pon..damn..haha..

ecelli aku bukan nak gossip...tapi 2 la org tua2 dah kata dah...masuk kandang kambing mengembik, masuk kandang harimau mengaum...ni x, nak masuk kandang harimau dok pi berkokok memang layak la kena baham dengan si harimau ye dak...bodo laaa...haish, proper sikit naa mulut jgn tao kata bodo ja x baik..okay dah kelaut nmpaknya...kmbali ke topik asal..

kalau hampa percaya tajuk entry ni memang xleh nak kata apa la kn...mn ada kuda nk masuk dlm libry..tapi kalau hampa belajaq bahasa melayu dulu hampa ada dengaq perkataan metafora dak? haa, ni la yg aku nak habaq...bukan kuda sebenaqnya tapi orang yg menyerupai kuda...eh laaaa, rimas sungguh...err, paham dak ni apa maksud aku...

okay camni...aku time study wik ni saja la merajinkan diri pi menelaah kat libry UTM ni nak mencari ketenangan gamaknya...yela, ada aircond sejuk ketaq2 stim, ada ramai jantan pompuan hot boleh dok usha2 kalau bosan study kn (okay miang), ada mesejid sebelah libry boleh semayang berjemaah ramai2 (sila percaya) n ada uhm...tapi x hengat la pulak aku x bawak mp3 tadi...dah 2 tersengguh sengguk la aku bilamana baca buku PROCESS CONTROL...saja aku besarkan tulisan sebab nak habaq subjek ni susah ada paham?

eh laaa, dah kate pi libry 2 xyah la sembang kuat2 sampai 1 libry buleh dengaq...awat, hg sorang ja ka yg nk belajaq? xpa xpa bertahan lagi, sekali tiba2 aku dengaq bunyi tapak kaki kuda masuk libry...terkejut gak aku...

tup..
tap..
tup..
tap...
tup..
tap...

semakin lama semakin dekat...

WALLAWEYH, HG NI NAK MAI LIBRY KA HG NAK PI FOTOSHOOT? KA HG NAK PI KENDURI KAWEN?

damn, kasut tumit tinggi setinggi menara KLCC 5 inchi gamaknya...aku xdak la jakun sgt sampai nk pi ukuq tumit kasut pompuan 2 tapi agak2 la kn mai libry pakai high hills lepas tu jalan pusing rak cari buku jalan nak hentak kaki kuat2 saja nak bagi orang tengok pastu org yg dok tengok ni pakat la tambah dosa dok mengutuk dalam hati...

awat, ingat org nak puji hg ka apa, silap2 suma orang cakap mcm ni dalam hati...

"kimak la haih pompuan ni, bising mencapab gila...lempang kang..!"

ouh ade lagi, pompuan yg sama ecelli...okay, aku nak gelak bila tengok dia punya pakaian...aku asa niat di hati nak pi fotoshoot gamaknya tapi x jadi kot...kot ye...kot = maybe, bukan kot makmal ke ape...da la pakai high hills 44 inchi 1 kes, pastu..eh laaa, dengan baju berenda2 melayang sana sini siap ada teli pinggang besaq terjerot kat perut...pastu tudung jangan cakap la, melilit 3 4 lapis...cun mmg cun tapi yg dok pi letak SEJAMBAK bunga kt kepala 2 psepa...cik adik, cik adik pi libry ja pon bukan nak pi taman bunga...adoyai...susah kalau x belajar etika pemakaian tatau...pastu pastu siap pakai bulu mata palsu bagai...ouh nak lawan rozita che wan la 2...hahaha...annoying tau dak annoying...(eleh, kate org annoying, aku ni yg annoying x sedar..haha..)


kalau niat mmg nak amik gambaq la kn tunjuk kat hampa, tapi gila ka pa nk pi kat depan dia, "eh awak ni santek la macam bunga taik ayam nak amik gambaq boleh?" lepas tu kompem kena lempang..haha...so, disebabkan aku nk bg gmbaran jugak betapa stylo nye minah ni, aku lukis jugak gambaq dia walaupon x sama tapi terima je la ye...haha..=p

::: ada la lebih kurang camni..x pon lebih lagi aku pon x hengat :::
so, korang bayangkan la sendiri sanggul kalau buleh sebesaq alam, kasut kalau buleh setinggi langit, perfume kalau buleh nak lumuq 1 botol, lg apa lg, mekap kalau buleh setebal simen umah...fuhh, kalau camni la gayanya pi libry, abis x belajaq la puak laki2...pakat dok usha,...x pon dok mengata..haha...pokoknya, aku balik awal sbb aku x bawak mp3 n xleh nak study sbb bnda2 annoying mcm ni...eh laa, kalau dah tao pakai kasut yg bunyi sekuat drum, xyah la dok berjalan merata rata....lempang..!

p/s: kecantikan adalah hak milik setiap insan, tapi kalau dah x cantik cmne lak? hak milik sapa? damn..

4 comments:

NadiRah said...

wow!!!
sexynya u...~

PilihanTerbaek said...

haha.kelakar lah

Anonymous said...

aq pun benci...xkira laki ke pempuan...xkira bertudung labuh ke free hair..
dkt lib org suh syp, dah la ckp,ckp nk kuat...klau benda pelajaran xpe r...duk citer gosip...ish,wat skit ati jer...nk jer bgn ckp..."excuse me"...tp x smpai ati nk malukan dia cmtu...sbb kita pun mgkin pernah tersilap.....hahahahha...remy...

Anonymous said...

hurmm manusia manusia~~ btway, cun n cool ur bloggafter plastic surgery haha. keep it up!

widelia Trilobata _^>