13 April 2011

da SETEL fasal LI..!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

remyTENGOKremyDENGARremyHIDUremyTULIS


Fuhh…donia akhir zaman ni mmg panas kan…seyesly skrg ni aku ase cm dok dlm oven…

Da mcm 100 degree C dah kt UTM ni…kalau balik bilik dari kelas nek moto,

pastu bukak baju mmg ternyata jelas kelihatan ade belang kt tangan…

Pergh, da mcm kuda belang dah tangan aku nih….

Da lah x berapa putih, sekali dibakarnya tangan aku ni dek sinaran mentari,

Mak aih lagi hangit la gua ckp sama lu beb…

apepon HITAM ITU MENAWAN kan? damn..!

Okay dah melalut, ecelli aku nak kongsi kegumbiraan arini…

(ceyh da mcm diari lak an belog aku nih..so wat?)

.

.

.

.

.

….I GET INDEMNITY LETTTTTEEEEERRRRR….

.

.

.

.

So it means dat aku dah dapat tempat utk wat industrial training nanti…

dah disahkan utk wat LI kat company tuh...

Ngeh3 ngoh3…

So, x payah nak susah2 pikir sal mala petaka ni lagi, yg penting kena siap sedia utk wat LI

Time cuti annti…

Ohemjieee seyesly takot plus cuak plus nebes plus goyah plus ketaq lutut plus liner plus tic sampah plus mcm2 la..

Yela, aku ni dah la belajaq setakat nk luluih exam ja, so nnti nk pi LI nak nganga ja ka…

Waduh3, nak kena rebus balik segala buku sem2 lepas gamaknya…damn..!

Tapi ecelly, aku cam nak tukar tempat LI…

Nak wat kt tempat lain…

tapi disebabkan aku dah dapat soooorat pengesahan nih

aku dah x buleh nk apply tempat lain n mohon tukar company...

waaaaaaaaaaaaaaa....

TAPIH...

Sebab musabab aku nak tukar 2 jgn dok Tanya yep…

It must have some reason why hokay…

Erm, we will talk bout it later ya..

Jeng3…

Basically, I don’t want to be back stabber..

So, it is better for me to keep this as a secret ryte…

The clue is….

Its al about friendship…DAMN SHIT I HATE DIS SHIT..!

Biase la alangkan lidah pon boleh tergigit inikan pula kawan2 kan…

BUT..!!!

I wanna say this..

YOU SHOULD KNOE WHO IS UR best FRIEND N WHO IS UR fucking FRIEND..plis identify by urself hokay..!!

peace no WARRR...


p/s: peti ais bilik haku dah wangi sbb aku da letak menda alah ape ntah…best3..!!




2 comments:

PilihanTerbaek said...

YOU SHOULD KNOE WHO IS UR best FRIEND N WHO IS UR fucking FRIEND..plis identify by urself hokay..!!..aku suke ayat nieh.memg cun word nieh.haha.^^,

remySunbae said...

thehehehe....ambik la letak kt fesbuk...haha