27 April 2011

kalau x hawt buad cara x hawt...kita cool...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
remyTENGOKremyDENGArremyHIDUremyTULIS

hai ulat belog sekalian...wuwuwu, tengah2 exam ni pon still blog walking kan...gudgud...membaca budaya kita...tapi arini aku sangat malas nak menaip mengarang panjang2 lebaq so aku main lukis2 pulak...walaupon huduh, tapi kita enjoooyyyyy...!!!! oke, meh lempang meh...

so, kat bawah ni aku lukis sesuatu yg sering terjadi dlm kehidupan kita...so, korang tengok, korang nilai sendiri ye...layannn...!!!

::: BABAK PERTAMA :::

::: BABAK KEDUA :::

::: BABAK KETIGA :::

::: BABAK KEEMPAT :::
.
.
.
.
.
.
.
eh laaa...mana babak kelima nih...sabaq naa...iklan sat...haha..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
::: BABAK KELIMA :::
huehuehue...so ape pendapat korang? oke la, bg aku kita kena la cermin diri kita sendiri dulu ye dak sebelom nak mengata kat orang...kalau dah tao kita ni x sehawt remy sunbae org2 yg hawt, x payah la nak bajet hawt kan...pernah dengaq dak orang kata kalau nak cari pasangan carilah yg sekufu...x kira la sekufu dari segi harta ke ape...oke? yg penting kita enjoyyy...!!! haha....

so, kalau x hawt buad cara x hawt, x payah dok mimpi nak mengorat yg hawt...tapi kalau dah jodoh nak wat camne ye dak...aku ni kompius gak hawt ke x aku ni, sebab aku nak cari awek yg hawt pon x dapat yg x hawt pon x dapat gak...eh laaa...last2 aku kapel dgn minah ni...jeng3...
.
.
.
.
.
.
.
TADAAAAAAAAAAA......

::: HAWT X HAWT X HAWT X?? :::
kah3...kalau hampa kata kucin 2 hawt, maknanya aku pon hawt la...so, meh lempang aku laju2...ecelli kepala aku dah hawt sebab dah tepu baca PROCESS CONTROL yg sangat hawt ni...damn...! so, jom dengar radio hot...sambil minum kopi yg hot..! bye hothot....=p

p/s: uih, lama x makan KFC hot n spicy....lapaq aih...asyik makan angin ja...burrp..


7 comments:

Mutiara Megat said...

lwakla cerita wak...kalau saya terima ja dh org minat kitekan ingat senang ke org na minat kita hahahaha..

shahsyaz said...

hhahaaaa, terase i taw,,,


hahahaaa

kucing tuh hot, tp org nyer, xxxxxx

hehheee

Anonymous said...

mende la ko carut ni buat penat ak bace huh

IQ = Iez Qis said...

hahaha~~ sengal....bese la tuh, orang yang camtu...naseb baek IQ sedar diri....diri tak hot cri yang xhot la jwabnye....

syaimz said...

haha,stylo remysunbae!

Hafidzah Hafidz said...

wakaka! tak leh bla! terbaek lukisan neh..seyes funny..ikut standard masing~ yang penting kata hati kan..memang rezeki la kalau yang X HOT dapat yang HOT..kadang2 kehidupan dorang lagi bahagia drp pasangan yang HOT vs HOT..hikhik

Anonymous said...

haha biasa la tu...sume org ada taste masing...tapi tak yah la nk demand sangat nk pakwe ensem2 tanpa cermin diri sndiri dlu...dan yg ensem tu tak semestinya baik dan soleh. hhehehe


remy, just opinion, blog ko dah ok cantik...entry pon ok..tapi 1 je yg tak bape ok..ko tulis banyak sangat short form. aku rasa kalo ko tulis ayat n word penuh lagi much much better.senang orang nk baca...