20 June 2011

terima kasih BODY SHOP n SURIA FM...lebiu..!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
remyTENGOKremyDENGARremyHIDUremyTULIS

cepat sungguh masa berlalu...(cewah, kemain intro) pejam celik pejam celik dah sebulan aku intern kat OCTAGON petroleum nih...dan boleh dikatakan setiap weekend ade je aktiviti yang nak dibuat..pokoknya, memang tak pernah lekat di rumah sewa la kiranya sepanjang weekend selama sebulan kat sini...kejap gi sana, kejap gi sini...bajet macam foreigner pulak segenap penjuru KL aku nak pusing...rasa tak larat pusing dengan moto, naik tren..gamak tak larat naik tren, naik kereta...dah kalau asyik meronggeng ja, memang fulus tak pernah melekat dalam wallet la...keluaq macam ayaq ja...arini draw duit, petang satgi lesap...adeyh..!

okay, dah nak masuk isi penting dah...kalau boleh rasa macam nak share semua benda yang berlaku dekat belog ni...lantak la ada orang nak baca ke tak..haha...takpa, slow2...memang macam2 topik yang aku nak cerita pasni...tapi, unuk entry kali ni, aku nak cakap yang aku....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

SANGAT BERTUAH SEBAB DAPAT HADIAH DARI BODY SHOP n SURIA FM...!!!!!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

::: haah, program fasal STOP SEX TRAFFICKING :::

wiwit...jangan heran kenapa aku seronok lebih...haruslah kau, sebab aku jarang kalau nak bertuah dapat hadiah bagai nih...macamana aku buleh dapat? haaa, nice..

kemarin aku pusing2 pavilion dengan AIZU n abang beliau...tak kenal aizu? klik sini kalau nak berkenalan...one of my bestie gak lah...so, niat di hati nak tengok wayang..cerita GREEN LANTERN...sekali penuh gila hanjeng hamik kau...memang tak dapek la nk nontonnye...dahtu, nak cangak lagi? kami pon pusing2 la cuci mata...tiba2 dekat depan pavi tu ada booth BODY SHOP...ade la program ape jadah yang dorang buat, siap ada nyanyi2 bagai...memang meriah laaa...aku dah aim beg GLAM kat situ...alaa, ko gi depan ko jawab soalan ko golek2 sikit dapat la hadiah kan...tapi sayang, aku tak sempat...gila ape, dapat barangan BODY SHOP kot...free..free...tapi da takde rejeki kan...

then, dah kecewa, kami terus berjalan sampai la ke booth SURIA fm...ramai la haih dok berhimpun depan tu..rupa2nya ada jugak sesi jawab soalan pastu amik hadiah blah...aku pon gi la jugak an...soalan senang dia bagi...

"sapa cepat die dapat...sila eja perkataan SURIA TERBALIK"

haa, hamik kau, pulun orang ramai pakat dok eja "A..I..R..U..S"...aku dengan selamba angkat tangan pastu gi depan...eja kuat2..

" S U R I A T E R B A L I K "

memang betol ejaan aku..alah, trick zaman aku tadika...bukan die suruh ko terbalikkan ejaan...die memang suruh ko eja suriaterbalik...hahaha...ramai yang muka keciwa sebab dungu sangat gi eja terbalik...haha...dah aku menang, aku dapat la hadiah...wiwiwiwit...syioq kan...so, layaannnz....

::: haa, ni la hadiah yang aku dapat :::

antara barang yang aku dapat:
1) air twister
2) kurma sedap dalam kotak merah yang omel2 tu..
3) buku nota amende ntah mcm bentuk kasut...
4) kupon 20% off kalau beli barang BODY SHOP
5) n last but not least, aku dapat MAKE UP REMOVER body shop...(aku nk tenyeh time bila aku pon tak tau, aku bukan mekap pon..adeyh )
todia, aku nk upload bnyak gambaq tadi, tapi 2 keping gambaq ni saja dah ambik masa berjam jam...so, aku dah tak semangat nak upload banyak2 lagi..harini tenet cam gampang..aku nak wat kerja kat ofis pon jenuh maki hamun sebab internet slow...haishh...

p/s: tak dapat perfume free, dapat benda lain pon jadi laa daripada tak dapat langsung ye dak? nais..!

4 comments:

AyuE SurihanyOt said...

make up remover tu hang pos bg kat akak je la..hang bukan pakai pon..=p

Nadia H. said...

ala kak ayu..aku bru nk mntak..haha.. eh remy, aku lupa nak edit function button reply ni..

shahjiehan said...

tu dia... maju dah..pandai buat quote... hahaha



aku yakin la... sbb tu fatwa jakim pakai... tu benda khilaf... klo betoi dapat 2, klo salah dapat 1... tu je... kan kan...

iela_fadila alias said...

bertuahnya! tahniah2..